Δημήτρης Τσίκλης: «Με το gay φιλί στις Άγριες Μέλισσες πολλοί βρήκαν τα κότσια να μιλήσουν στους δικούς τους»

«Σίγουρα πολύ κόσμος αντέδρασε σε αυτό αρνητικά»

Must Read

Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον γιο του Ακύλα ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος. Πριν λίγο καιρό προβλήθηκε στην σειρά το πρώτο gay φιλί το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Για την σκηνή αυτή μίλησε τηλεοπτικός «Λευτέρης» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» αποκαλύπτοντας πως: «Σίγουρα πολύ κόσμος αντέδρασε σε αυτό αρνητικά. Διαβάσαμε πολλά σχόλια και στο Twitter και στο προφίλ μας αλλά και κάτω από συνεντεύξεις. Δεν μπορώ να τα εκφράσω. Που να την είπε κάποιος όμορφα την άποψή του όχι, που να μην έβρισε ναι είδα κάποια. Ναι έλεγαν μας προσβάλετε τους τηλεθεατές, εμάς και τα παιδιά μας και τι πρότυπο δίνετε εσείς; Εκεί τι να πεις; Κι αν το παιδί σου είναι, τι θα του πεις;

Σίγουρα μεγάλη μερίδα το αγκάλιασε κι έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που μέσα από τον Λευτέρη και τις Άγριες Μέλισσες, είχαν τα κότσια να το πούνε στους δικούς τους»

https://vimeo.com/656909281

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This