Κώστας Βενετσάνος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είδα ότι χτύπαγε τον Μπιμπίλα»

«Ήταν πλέον εξουσιαστής! Είχε ξεφύγει»

Must Read

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και για τη συμπεριφορά που είχε κατά καιρούς στους συναδέλφους του.

Ο γνωστός showman Κώστας Βενετσάνος, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», αποκάλυψε ακόμη ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε ο εν λόγω ηθοποιός σκηνοθέτης, το οποίο θα συζητηθεί.

«Το είδα με τα μάτια μου. Είδα το καρούμπαλο και πήγα στην παράσταση αυτή, τον “Υπηρέτη δυο αφεντάδων” και το είδα με τα μάτια μου. Λέω αν το έκανε μια φορά δε γίνεται να το κάνει κάθε φορά, αφού το καρούμπαλο υπήρχε όταν πήγα εγώ στην παράσταση και βλέπω, καλή του ώρα του πρωταγωνιστή, που αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη θέση και εγώ εύχομαι να ηρεμήσει και να αποδειχθούν πράγματα που πιθανόν να έχουν πάρει έναν όγκο.

Μη γίνει το μαύρο πρόβατο. Είδα λοιπόν ότι χτύπαγε τον Μπιμπίλα. Συγγνώμη, το κάνεις για να γελάσει ο κόσμος; Είχα μάθει και άλλα πράγματα και όλοι ξέραμε λίγο εώς πολύ ότι ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν πλέον εξουσιαστής,. Είχε ξεφύγει αλλά ας το πούμε καθαρά, όλα εδώ πληρώνονται» είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/657007607

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This