Με ποια γυναίκα γευμάτιζε χαλαρός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την ώρα που οι καταγγελίες έπεφταν «βροχή»

Must Read

Χαλαρό και ήρεμο να γευματίζει σε γνωστή ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη, «τσάκωσε» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο φωτογραφικός φακός του Alpha.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, o πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, λίγες ώρες μετά το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο της πρώην συντρόφου του σε ροζ ιστοσελίδα, γευμάτισε σε ταβέρνα με την… σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται ότι παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Εμφανώς αμήχανη, η σύζυγός του στέκεται απέναντι του και τον ακούει να της μιλάει, πιθανόν για τον σάλο που έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη του.

Τη στιγμή που η χώρα σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που προκάλεσε οργή και αντίδραση, με την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 να τον απομακρύνουν αστραπιαία, ο ίδιος αρκέστηκε να πει μια δημόσια συγγνώμη και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα όσα έκανε, επειδή βρισκόταν σε μια… κακή συγκυρία της ζωής του!

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ακόμα δύο γυναίκες κατήγγειλαν δημόσια ότι είχαν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ενώ ήταν ανήλικες. Η πρώτη ήταν η τραγουδίστρια Chrysa η οποία όπως δήλωσε δέχτηκε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση σε beach bar πριν από μερικά χρόνια, ενώ η δεύτερη, κατήγγειλε ότι ο Παναγιωτόπουλος την κάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν και της έπιασε τα οπίσθια. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This