Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα! Φλέρταρα με την κόκκινη γραμμή»

Όσα είπε για τον χωρισμό του με την παρουσιάστρια!

Must Read

Ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας Και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ο Κρατερός Κατσούλης θεωρεί πως ο χωρισμός τους δεν ήταν ατυχής κατάληξη, αντιθέτως συνέβαλε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής για όλη την οικογένεια.

Για την ζωή του μετά τον χωρισμό του από την παρουσιάστρια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε πως: «Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε. Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση. Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος»

Αναφορικά με τα διάφορα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τον χωρισμό τους, ανέφερε πως: «Έχουν γραφτεί τέρατα ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή εκεί στο σημείο που φτάνεις και λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου να κινηθώ νομικά. Το ξέρουμε ότι είναι ωραία πως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε πως και μια καλή ιστορία είναι ωραία και ενδιαφέρουσα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία».

Και συμπλήρωσε: «Είναι ωραίος ο τρόπος με τον οποίο έγινε όλο αυτό, εφόσον τα παιδιά μένουν πάντα σε προτεραιότητα. Ωστόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, θέλει αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου εγώ και να έχεις μπροστά σου τα παιδιά σου»

https://vimeo.com/657329390

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This