Διασωληνώθηκε η κόρη της Ροζίτας Σώκου τρεις μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της- Νοσεί από κορονοϊό

Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας της ο εγγονός της Ροζίτας Σώκου!

Must Read

Η Ροζίτα Σώκου το τελευταίο διάστημα έδινε τη μάχη με τον κορωνοϊό, όμως πριν τρία 24ωρα περίπου η 98χρονη συγγραφέας και δημοσιογράφος άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η κόρη της Ιρένε Μαραντέι, η οποία εκείνες τις ημέρες νοσηλευόταν και εκείνη στο νοσοκομείο καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» η κόρη της δημοσιογράφου διασωληνώθηκε.

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε σήμερα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ο εγγονός της Ροζίτα Σώκου Εμίλιο Ταγκρέντι, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των παρουσιαστών.

«Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μία βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί κι έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη, έκτη μέρα και ελπίζουμε να μην μείνει ακόμα για πολλές» είπε ο γιος της Ιρένε Μαραντέι ενώ στην συνέχεια απέφυγε να απαντήσει για το αν η μητέρα του ήταν εμβολιασμένη.

https://vimeo.com/657776766

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This