Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Με κόλλησε στον τοίχο, έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου και εισχώρησε με βία μέσα μου»

Must Read

Μία νέα καταγγελία σε βάρος ηθοποιού έφερε στο φως σήμερα το πρωί η εκπομπή «Open Weekend». Το θύμα περιέγραψε με λεπτομέρεις τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον ηθοποιό, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε επικίνδυνο, τονίζοντας παράλληλα, ότι τον προστατεύει ο περίγυρός του.

«Ξημερώματα Κυριακής 5/12 τέλειωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε μ’ ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη. Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια, αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω. Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα σε μια που είχε αδειάσει. Του είπα ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και προσπάθησε να με φιλήσει» περιγράφει το θύμα και συμπληρώνει: «Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο. Με το ένα χέρι με είχε κινητοποιήσει και το άλλο το είχε βάλει μέσα στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με… μπροστά στον κόσμο. Ενώ κατάφερα κάπως να ξεφύγω, εκείνος συνέχισε να με κρατάει. Βγήκα από την τουαλέτα και είδα μια φίλη μου που της ζήτησα βοήθεια. Τότε εμφανίστηκαν δύο κοπέλες που είδαν το περιστατικό και του είπαν να με αφήσει και επιτέλους το έκανε. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Παρ’ όλα αυτά τον προστατεύει σε κάποιο βαθμό και ο περίγυρός του, δικαιολογώντας τον “μα είναι καλό παιδί”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This