Λάμπουν από ευτυχία η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής

Η κόρη του Μποσταντζόγλου, Μαρία-Θαλασσινή, full in love με τον συνάδελφό της ηθοποιό Κωνσταντίνο Μπιμπή

Must Read

Η πανέμορφη θυγατέρα του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα είναι ερωτευμένη! Νέο ειδύλλιο «έσκασε» στη showbiz, ένα ειδύλλιο που γεννήθηκε την περίοδο της καραντίνας. Η καλλίγραμμη 25χρονη κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαρία – Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Οι δυο τους ανήκουν στη νέα γενιά ηθοποιών και είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, άλλωστε, επιθυμούν να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο για τα επαγγελματικά τους εγχειρήματα και όχι για την προσωπική τους ζωή, για αυτό έχουν φωτογραφηθεί σπάνια μαζί σε κοσμικές εξόδους.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το επόμενό τους βήμα είναι η συγκατοίκηση. Ο ερχομός του νέου έτους θα τους βρει να κάνουν σχέδια για το μέλλον, ενώ σκοπεύουν να αλλάξουν τη χρονιά σε σπίτι καλών φίλων.

Ο 31χρονος Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας και αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2017 κέρδισε το Βραβείο Χορν, ενώ αυτή τη σεζόν παίζει και υπογράφει τη σκηνοθεσία στην παράσταση «Οι κάτω απ’ τα αστέρια». Από την άλλη, η Μαρία – Θαλασσινή Μποσταντζόγλου πριν από λίγο καιρό έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η Μαρία – Θαλασσινή υποδύθηκε το εξώγαμο παιδί του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που στο τέλος αποδείχθηκε πως δεν ήταν κόρη του, αλλά όλα ήταν μια παρεξήγηση.

Η πανύψηλη κοπέλα είχε μιλήσει πρόσφατα για τους διάσημους γονείς της και την αντίδρασή τους όταν τους ανακοίνωσε την απόφασή της να γίνει ηθοποιός: «Κατ’ αρχάς, εγώ ήμουν αρνητική πιο μικρή στο να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν ήταν ο στόχος μου. Πήγα στη δημοσιογραφία και, ενώ ήμουν στην Πάντειο, άρχισα κάπως να το σκέφτομαι και αποδέχτηκα ότι τελικά, ναι, αυτό θέλω να κάνω. Ο μπαμπάς μου συγκινήθηκε. Και η μαμά χάρηκε, αλλά ήταν λίγο πιο επιφυλακτική. Και οι δύο είναι φοβερά υποστηρικτικοί. Δεν σκοπεύω να αποδείξω κάτι. Εγώ είμαι εδώ γιατί αγαπάω την υποκριτική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This