Ορφέας Αυγουστίδης: Ο «Αστέρης» έτοιμος για γάμο και βαφτίσια μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Must Read

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, που φέτος υποδύεται τον Αστέρη στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός», παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύντροφό του Γεωργία, ενώ αποκάλυψε πως μέσα στο 2022 οι δυο τους ετοιμάζουν γάμο και βάφτιση. «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο, για φίλους και συγγενείς» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία, χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας». Σε ερώτηση εάν είναι στα σχέδιά τους ένα δεύτερο παιδάκι, ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε πως προτιμά να έρθει μόνο του εάν είναι να έρθει και όχι να το προγραμματίσει.

«Αυτό δεν οργανώνεται. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, καθένας έχει την άποψή του για το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να τα ξέρω όλα από τώρα μου δημιουργεί φόβο και πλήξη» είπε στη «Real Life».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This