Ορφέας Αυγουστίδης: Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πως ο γιος της έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του

Τον «πρόδωσε» η ίδια του η μάνα...

Must Read

Μάνα και γιος κρατούν φέτος σε αγωνία τους τηλεθεατές μέσα από τη σειρά «Σασμός» στον Alpha, με τα οικογενειακά τους, που είναι βουτηγμένα στα μυστικά, να βγαίνουν σιγά σιγά στη φόρα! Και αν η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης προσπαθούν να κρύψουν στη μικρή οθόνη ο ένας από τον άλλον πράγματα που θα τάραζαν συθέμελα το σπίτι τους, στην προσωπική τους ζωή αργά ή γρήγορα βγαίνουν στο φως πτυχές που δεν τις γνωρίζει το κοινό!

Μία από αυτές εξομολογήθηκε η ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός στον Τάσο Τρύφωνος και στον Alpha Κύπρου, λέγοντας κάτι που δεν ήταν γνωστό: ότι ο κανακάρης της ο Ορφέας έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη γυναίκα της ζωής του Γεωργία Κρασσά, με την οποία έχει αποκτήσει πρόσφατα κι ένα αγοράκι που θα πάρει το όνομα Αχιλλέας-Κωνσταντίνος:

«Ο Ορφέας έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» είπε στον αέρα η τηλεοπτική «Καλλιόπη», ρίχνοντας και τη σπόντα της υπονοώντας ότι θα τον ήθελε να τον δει γαμπρό σύμφωνα με τις παραδόσεις της Κρήτης απ’ όπου έλκει και την καταγωγή της!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, αποτελούν ένα από τα πιο low profile ζευγάρια της εγχώριας showbiz, κάνοντας σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, μια και αυτό που προέχει είναι η ανατροφή του παιδιού τους και όχι οι «παρελάσεις» μπροστά στα φλας! Ο γιος της Τζομπανάκη μάλιστα, όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, με τον ερχομό του παιδιού του ένιωσε ότι πολλαπλασιάστηκε η αγάπη ανάμεσα σε εκείνον και στη Γεωργία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This