Bachelor: O Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York μιλάνε για την σχέση τους

Must Read

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο φετινός Bachelor, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε 20 γυναίκες οι οποίες προσπάθησαν με κάθε πιθανό τρόπο να διεκδικήσουν την καρδιά και το μυαλό του.
Mία όμως κατάφερε να το κατακτήσει και αυτή ήταν η Αθηνά New York.

Η όμορφη Aμερικανίδα ύστερα από μεγάλη μάχη κέρδισε το πολυπόθητο μονόπετρο και τώρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Αλέξης Παππάς και εκλεκτή της καρδιάς του μίλησαν για την σχέση τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψαν τα επόμενα τους σχέδια.

«Έχω κάνει τόσα παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν. Όπως είπα και στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε πολλές στιγμές μαζί, να περάσουμε καλά και να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε συχνά δεδομένου ότι ότι υπάρχει χιλιομετρική απόσταση» είπε αρχικά ο ηθοποιός για το γεγονός ότι η Αθηνά κατοικεί μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Στην συνέχεια η Αθηνά αποκάλυψε πως φαντάζεται τον γάμο της με τον Αλέξη.

«Θέλω στον γάμο να χορεύω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε ωραίο παπά, να έχουμε άσπρα περιστέρια. Ήθελα να παντρευτώ Σαντορίνη αλλά πήγαμε εκεί και ήταν σαν να ήταν γάμος. Θέλω ένα νησί πολύ fun όπως η Κρήτη. Ή Ικαρία ή Κύπρο, μου αρέσουν όλα τα νησιά» δήλωσε.

«Θα ήταν καλό να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο και να δούμε τα πράγματα από άλλη οπτική. Θα προσπαθήσουμε να το βρούμε και όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να βιώσουμε την εμπειρία της σχέσης, να πιούμε έναν καφέ, ένα φαγητό, απλά οι δυο μας. Όλα είναι αξιόλογα φτάνει να έχεις τον άνθρωπο που θες δίπλα σου», πρόσθεσε ο πρώην εργένης.

Αναφορικά με την ώρα του αποτελέσματος η Αθηνά δήλωσε ότι: «Πρώτη φορά είχα τόσο άγχος στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν και η Άννα που τα πήγαιναν πολύ καλά μαζί και ξέρω ότι έχει συναισθήματα και τρόμαξα όταν είπε το όνομά της. Μετά είπε το δικό μου όνομα και τρελάθηκα».

https://vimeo.com/658558915

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This