Παντελής Τουτουντζής: «Πήγαινα σχολείο ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσω bullying επειδή είμαι ομοφυλόφιλος»

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου»

Must Read

Ο Παντελής Τουτουντζής συνήθως κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμάει να «μιλάει» με τη δουλειά του. Ωστόσο είναι γνωστό πως ο διάσημος make-up artist έχει δύο παιδιά με τον σύντροφό του Νάσο.

Για την προσωπική του ζωή μίλησε σήμερα ο Παντελής Τουτουντζής στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να προβάλλει φωτογραφίες από τη βάπτιση των παιδιών του, όπου ήταν νονά η πολύ καλή του φίλη Ελένη Φουρέιρα.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδερφή μου. Η βάφτιση έγινε στην Κρήτη. Η Ελένη ήταν η πρώτη που της είχα πει πριν πάρα πολλά χρόνια ότι θέλω να γίνω πατέρας», είπε  για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου. Είχαμε αυτή την ανάγκη από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο της σχέσης μας. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό. Το παιδί το κάνει ένας άνθρωπος μόνο όταν έχει τη διάθεση να δώσει πάρα πολλή αγάπη και που δεν υποψιάζεται πόση αγάπη τελικά θα έχει να δώσει», πρόσθεσε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/658634363

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις τις οποίες είχε καταλάβει από αρκετά νεαρή ηλικία. Αναφορικά με την αντίδραση των γονιών του αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός του αποκάλυψε πως δεχόταν bullying στο σχολείο.

«Είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να πάω στο σχολείο. Πήγαινα γνωρίζοντας ότι κάθε μέρα θα αντιμετωπίσω ένα καινούριο πρόβλημα. Για ένα διάστημα είχαμε συνεννοηθεί με τη μητέρα μου και με περίμενε έξω από την πόρτα του σχολείου για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, να την αισθάνομαι κοντά μου.

Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος μου είχε πει: “Θα καθίσουμε να φάμε όπως κάθε Κυριακή όλοι μαζί και θα τους πούμε ότι αυτό είσαι. Αν δεν θέλουν θα σε πάρω και θα πάμε να μείνουμε στη γιαγιά”», αποκάλυψε.

https://vimeo.com/658629955

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This