Τα δέκα φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης

Must Read

Οι ηθοποιοί που το 2021 τους ανήκει μέσα από τους ρόλους τους δικαιωματικά

  1. Γιώργος Αμούτζας

Το πιο τραγικό πρόσωπο της σειράς «Σασμός» είναι αδιαμφισβήτητα ο Νικηφόρος. Με τον πατέρα του Στεφανή άγρια δολοφονημένο από τον ξάδελφο του, τον Μαθιό, που θεωρεί ο νεαρός ως πατέρα του, ο γοητευτικός νεαρός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος γεννήθηκε το 1997, αποδεικνύει με την υποκριτική του δεινότητα ότι η νέα γενιά ηθοποιών έχει πάρει άξια τη σκυτάλη από την παλαιότερη. Για την ιστορία, ο Γ. Αμούτζας ήταν ο τελευταίος που ολοκλήρωσε το καστ του «Σασμού», καθώς η παραγωγή έψαχνε τον ιδανικό ηθοποιό για τον συγκεκριμένο ρόλο εδώ και καιρό. Ο Γ. Αμούτζας, ο οποίος κατάγεται από τη Ροδόπη, τελείωσε τη Δραματική Σχολή Ιασμος και έχει την υποκριτική στο αίμα του, μια και ο πατέρας του είναι ηθοποιός. Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου Βασίλης Διαμαντόπουλος ήταν νονός του.

2. Στρατής Χατζησταματίου

Το εκφραστικό του βλέμμα, η συστολή του, η φυσικότητα και η αλήθεια του στον ρόλο του Μανώλη έχουν κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τον λατρέψει στον «Σασμό». Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Στρατής Χατζησταματίου κρατά το στόμα του κλειστό, ενώ έχει δει τον Μαθιό να δολοφονεί τον πατέρα του αδελφικού του φίλου, και όλη η Ελλάδα αναστενάζει. Ο Στρατής πέρασε το 2015 στη Νομική Σχολή Αθηνών, αν και χρωστάει ακόμη ένα μάθημα για να πάρει το πτυχίο του. Στην πραγματικότητα, από το γυμνάσιο ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό του ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο, καθώς ήταν μέσα στις θεατρικές ομάδες του σχολείου. Έτσι, κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη Νομική, έδωσε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πέρασε. Μένει στη Νέα Μάκρη για να του θυμίζει τη Μάκρη και τις χαμένες πατρίδες, και στην τηλεόραση τον επέλεξε η casting director του «Σασμού» Μιράντα Κωσταντή, καθώς παλιότερα είχε συνεργαστεί μαζί του στις «Αγριες Μέλισσες», για να υποδυθεί (σ’ ένα flash back) τον Δούκα Σεβαστό σε μικρή ηλικία.

3. Σάντυ Χατζηιωάννου

Η όμορφη Σάντυ Χατζηιωάννου υποδύεται την Τζένη, την κοπελιά του Νικηφόρου στον «Σασμό». Η πρότασή της έγινε μέσω της casting director Μιράντας Κωσταντή. Κατάγεται από τη Χαλκίδα και από μικρή είχε κλίση στα καλλιτεχνικά μαθήματα. Χόρευε, ζωγράφιζε, έκανε 13 χρόνια ρυθμική γυμναστική, εντάχθηκε σε θεατρικές ομάδες στο σχολείο. Το 2015 γράφτηκε στο Θέατρο Τέχνης και φέτος έκλεισε τα 28 ενώ πορεύεται αποκλειστικά με γνώμονα την υποκριτική. Το ότι μικροφέρνει ήταν θετικό για να της δώσουν τον ρόλο της Τζένης. Η ίδια, πάντως, λέει με χιούμορ πως, αν δεν τα καταφέρει στο θέατρο, έχει έτοιμη δουλειά στη Χαλκίδα με κατάστημα εσωρούχων, το οποίο πάει από γενιά σε γενιά.

4. Κώστας Νικούλι

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς του. Με καταγωγή από την Αλβανία και με παππού από τη Βόρειο Ηπειρο, έχει λάβει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας. Η θεατρική του πορεία -αν και μόλις 27 ετών- είναι αξιοζήλευτη. Το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει να το βλέπει στον ρόλο του Πετρή στον «Σασμό», όπου έχει πάντα μια ανοιχτή πληγή: τη δολοφονία τον πατέρα του μπροστά στα μάτια του και στης αδελφής του!

5. Αφροδίτη Λιάντου

Η Μυρτάλη από τη «Γη της Ελιάς» έχει κάνει τα αγόρια της γενιάς της να βλέπουν τηλεόραση για χάρη της. Η 22χρονη γαλανομάτα Αφροδίτη Λιάντου είναι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, η οποία έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Αrt, είναι τραγουδίστρια, ωστόσο ασχολείται και με την ηθοποιία, καθώς πλέον έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της. Παρ’ όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια της και έχει πάρει μέρος σε συναυλίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η γη της Ελιάς», με την ίδια να αποκαλύπτει ότι η μαμά της τής δίνει τεχνικές συμβουλές.

6. Τζένη Καζάκου

Εγγονή της Τζένης Καρέζη και κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη είναι η ιδανική περίπτωση της παροιμίας «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Η Τζένη, λοιπόν, ακολουθεί τα χνάρια της οικογένειάς της και ασχολείται με την υποκριτική. Αυτό το διάστημα την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, καθώς είναι ίδια με τη γιαγιά της. Οι γονείς της είναι αρκετά περήφανοι για εκείνη και αυτό φαίνεται και από τις συνεντεύξεις τους αφού μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της. Η κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου πρωταγωνίστησε το 2021 και στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, στην ΕΡΤ, βασισμένη σε διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» με τη Ρένια Λουιζίδου και τον Πέτρο Ξεκούκη, και ήταν και εκεί απλά υπέροχη!

7. Μαρία Βοσκόπουλου

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου ήταν αδύνατον να μη γίνει καλλιτέχνιδα. Η 20χρονη θυγατέρα του αείμνηστου άρχοντα της πίστας αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να γίνει ηθοποιός. Στη δημόσια τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» και συνεχίζει να συμμετέχει μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα υποδύεται την ανιψιά και ξαδέλφη των Αντωνόπουλων από το Βέλγιο, την Παγιέτ, η οποία μπλέκει στα πόδια του Μελέτη Ηλία και της Κατερίνας Παπουτσάκη. Αυτή τη σεζόν την είδαμε και στη σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ», η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

8. Δημήτρης Τσίκλης

Το twitter και τα social media με την τελευταία του ερμηνεία ως γκέι γιου του χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη, που κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, τον αποθέωσαν. Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», με τον ρόλο του να συγκινεί το κοινό. Ο Δημήτρης υποδύεται τον γιο του Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης), ο οποίος έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του Ακύλα, αφού τον ενδιαφέρουν οι τέχνες. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πριν από τρία χρόνια είχε «κοπεί» στο κάστινγκ λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Κατάγεται από την Κεφαλλονιά και τα Χανιά της Κρήτης, όμως μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 25 ετών και πάντοτε ήθελε να γίνει ηθοποιός. Αγαπούσε όμως και τη μουσική, αν και οι γονείς του τον πήγαν για να δώσει εξετάσεις σε δραματική σχολή. Ο ίδιος μαθήτευσε πλάι στην ηθοποιό Δήμητρα Χατούπη.

9. Αθηνά Γιακεζόγλου

Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης το 2020 και πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Σκάι «Μόλις χθες». Η νεαρή ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη Λουίζα Κεχαγιά, είναι το μήλον της Εριδος ανάμεσα σε δύο φίλους, τον Μιχάλη Γαζή (Αποστόλης Τότσικας) και τον Σπύρο Νικολάου (Σπύρος Σταμούλης), γνωστός σε όλους μας Αλέξης Γραμματικός από τις «Αγριες μέλισσες». Οι δύο άνδρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα, με πάθος. Σκάνδαλα και κρυμμένα μυστικά αναστατώνουν τις ζωές τους και την οικογένειά τους. Η όμορφη Αθηνά κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με το σπαθί της και τίποτα δεν της χαρίστηκε. Οι ακροάσεις για την ανεύρεση της νεαρής πρωταγωνίστριας κράτησαν αρκετές εβδομάδες μέχρι ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος να επιλέξει την 25χρονη ηθοποιό για μούσα του. Στη σειρά η Λουίζα Κεχαγιά (Αθηνά Γιακεζόγλου) και ο Μιχάλης Γαζής (Αποστόλης Τότσικας) ζουν την απόλυτη ευτυχία και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μια δολοφονία, όμως, έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους. Ο Μιχάλης κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα της και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Δέκα χρόνια μετά αποφυλακίζεται και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχασε. Είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το όνομά του και να αποδείξει την αθωότητά του στη Λουίζα, με την ίδια να έχει άλλα σχέδια!

10. Νίκος Μπάρκουλης

Αν μη τι άλλο, ο Νίκος Μπάρκουλης πήρε τα όμορφα γονίδια του πατέρα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο 19χρονος γιος του γόη του σινεμά προσγειώθηκε στο «J2US» και έκανε πάταγο! Ωστόσο, αρκετοί τον γνώρισαν και μέσα από την πλατφόρμα του ΤikΤok καθώς μετράει 86.400 followers και περίπου 4.800.000 likes. Ο ίδιος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μιλά για τον πατέρα του. «Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο “J2US”. Τώρα καταλαβαίνω το όνομά του. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This