Ο «ατρόμητος» Θανάσης Ευθυμιάδης χορεύει ημίγυμνος στα χιόνια

«Για όσους σκέφτονται: πάλι ο τρελός γυμνός στα χιόνια, το σώμα μας είναι φτιαγμένο να εκτίθεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες»

Must Read

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μαζί με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετήσει έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής κοντά στη φύση, μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναρτά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να ακολουθήσουν έναν πιο απλό τρόπο ζωής από αυτόν που έχουν συνηθίσει.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και αυτή τη φορά ποστάροντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει ημίγυμνος και ξυπόλητος στο χιονισμένο τοπίο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος φαίνεται να μη συγκινείται από τα πλούτη και τη δόξα θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο στους followers του ότι πρέπει να χαίρονται με τα απλά πράγματα της ζωής.

«Η χαρά ποτέ δεν ήταν και πότε δεν θα είναι ένα συναίσθημα που εξαρτάται από εξωτερικό παράγοντα.

Τύπου : θα είμαι χαρούμενος όταν αποκτήσω το τάδε αμάξι, τάδε σπίτι, τάδε σύντροφο κλπ
Η χαρά πάντα βρίσκεται στο εδώ και τώρα, η χαρά πάντα πηγάζει μέσα από την καρδιά μας! Μικρά καθημερινά θαύματα που απλόχερα προσφέρει η ζωή. Οι χιονονιφάδες που πέφτουν στο δέρμα μου, το μαλακό χιόνι κάτω από τις πατούσες... Ευχαριστώ.

* στο βιβλίο “Μια όμορφη μέρα”, θυμίζω (με απλά λόγια) Πως να συνδεθείς με την πηγαία χαρά που βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

* Για όσους σκέφτονται: πάλι ο τρελός γυμνός στα χιόνια, το σώμα μας είναι φτιαγμένο να εκτίθεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Μη φοβάσαι το κρύο. Σε κάποιες χώρες, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να παίζουν με μαγιό στα χιόνια για καλή υγεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This