«Λαχτάρησαν» με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που ταξίδεψε να για πείσει τη Σάκκαρη να τα ξαναβρουν

Επέστρεψε από το ταξίδι του αδιάθετος με συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά της μετάλλαξης Όμικρον

Must Read

«Τρόμαξε» η οικογένεια του πρωθυπουργού, όταν χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ασθενής με συμπτώματα που παρέπεμπαν στη μετάλλαξη Όμικρον.

Σύμφωνα με το newscenter.gr, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Μαρία Σάκκαρη πέρασαν κρίση στη σχέση τους, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ταξιδέψει στο Βέλγιο προκειμένου να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν.

Με τον φόβο της μετάλλαξης Όμικρον που σαρώνει την Ευρώπη, η οικογένεια φοβήθηκε ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος ίσως είχε μολυνθεί, καθώς από τη στεναχώρια του όλο αυτό το διάστημα, το ανοσοποιητικό του σύστημα πιθανόν να είχε εξασθενήσει.

Τελικά, ο ίδιος παρά την αδιαθεσία του είναι χαρούμενος αφού φαίνεται ότι οι προσπάθειες του έπιασαν τόπο και το ζευγάρι επανασυνδέθηκε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This