Νίκος Βέρτης: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο τραγουδιστής

«Κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης...»

Must Read

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέφυγε ο Νίκος Βέρτης καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα τα οποία χρησιμοποιούν το όνομά του προκειμένου να πείσουν ανυποψίαστους χρήστες να «πλουτίσουν» επενδύοντας τα χρήματά τους.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής ενημέρωσε τους followers του πως εκείνος δεν έχει καμία σχέση με  τις «επενδύσεις» στις οποίες αναφέρεται το όνομά του και για αυτό το λόγο απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εφιστώντας παράλληλα την προσοχή στους χρήστες των social media σχετικά με τις απάτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη.

Χρησιμοποιούνε μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου…

Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα site’s που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ.

Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά.
Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. (verified badge)

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This