Σοφία Βόσσου: «Οι περισσότεροι τραγουδιστές είναι λίγο τεμπέληδες»

«Όλοι περίμεναν ότι θα πεθάνω»

Must Read

Δύο είναι τα χαρακτηριστικά τραγούδια της Σοφίας Βόσσου: «Θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη» και το «Φιλαράκι».

Για την επιτυχία που σημείωσαν αυτά τα δύο κομμάτια μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» ενώ στη συνέχεια σχολίασε με κάπως αιχμηρό τρόπο την πορεία των πιο νέων ερμηνευτών.

«Ο κόσμος έχει μια περίεργη αντίληψη για εμένα, ότι είμαι πολύ του έντεχνου. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Ακόμα και στο Κύτταρο που ήταν πιο ροκ, εγώ κατέβαινα με ένα πιάνο στον κόσμο και έπαιζα διάφορα. Δεν αντέχω τις ταμπέλες. Αυτός είναι ροκάς, αυτός έντεχνος, αυτός σκύλος, λαϊκός. Δεν τα μπορώ αυτά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν παίζουν όλοι οι τραγουδιστές μουσικά όργανα, αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε. Ανοίγει κι άλλους δρόμους. Εγώ μελετώ καθημερινά από τα 16 μου, τουλάχιστον 40 λεπτά εξασκώ τη φωνή μου. Είναι σαν το νερό που πίνω. Πολλές φορές έχω απογοητευτεί σε συναυλίες από τραγουδιστές. Οι περισσότεροι είναι λίγο τεμπέληδες, δε δουλεύουν τη φωνή τους. Θα πουν το τραγούδι και δύο τόνους πιο κάτω, εμένα αυτό με προσβάλλει. Προτιμώ να μην ξανατραγουδήσω ποτέ».

https://vimeo.com/660434530

Για την εποχή που παρουσίαζε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με την Έλντα Πανοπούλου μίλησε η ερμηνεύτρια στην εκπομπή «Ελένη» αποκαλύπτοντας ότι: «Με είχε καλέσει τότε ο Τζώνη Καλημέρης να παρουσιάσω το πρωινό και πήραμε μια απόφαση τότε να είναι ο Χαράλαμπος Παπανικολάου και η Ίνα Λαζοπούλου μαζί μας. Στα μισά, όπως κάναμε τις συσκέψεις, μου λέει η αρχισυντάκτρια Μαργαρίτα ΣακελλαρίουΈμεινε η Έλντα Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να την φέρουμε να παρουσιάσει μια ρουμπρίκα;”. Η Πανοπούλου ήταν να είναι απέναντι με την Πόπη Χατζηδημητρίου να κάνουν το πρωινό και δεν έγινε γιατί ήρθε η Ελένη Μενεγάκη. Λέω “Ρουμπρίκα την Πανοπούλου; Φέρε την εδώ να συμπαρουσιάσουμε να γίνει χαμός”. Γελάγαμε πάρα πολύ. Δεν είχαμε θέματα»

«Είχα φτάσει 37 κιλά, άρρωστη σκελετούλα, όχι κατ’ επιλογή. Πολύ δύσκολα. Όλοι περίμεναν ότι θα πεθάνω. Εγώ δεν πίστευα ότι θα πεθάνω. Είμαι πολύ συμφιλιωμένη με τον θάνατο, πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό. Όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Γι’ αυτό φροντίζω η ζωή μου να είναι καλή» είπε στην συνέχεια για την περιπέτεια υγείας της.

https://vimeo.com/660431963

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This