Τάσος Χαλκιάς: «Η Ιωάννα Μαλέσκου εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου»

Must Read

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά στην εκπομπή «Love It» την περασμένη Δευτέρα, με τον γνωστό ηθοποιό να γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά του καναλιού και κυρίως της παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου.

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής άφησαν τον γνωστό ηθοποιό να περιμένει για σχεδόν μια ώρα και όταν ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στο πλατό, ο ίδιος εξοργισμένος που δεν άκουσε ούτε μια συγγνώμη, άφησε υπονοούμενα κατά της παρουσιάστριας η οποία του απάντησε με σπόντες και ειρωνεία.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο συνάδελφος του Τάσου Χαλκιά, Σταύρος Νικολαΐδης πήρε θέση για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν: «Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία που έχει ο Τάσος Χαλκιάς. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ. Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συνάδελφους» έγραψε σε ανάρτησή του ο ηθοποιός και συνέχισε εξηγώντας ότι έμεινε έκπληκτος από την στάση της Μαλέσκου απέναντι στον Τάσο Χαλκιά ο οποίος είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους στον χώρο:

https://www.instagram.com/p/CYCsWLHIc46/

«Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις. Από την άλλη, η Ιωάννα Μαλέσκου που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες. Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σταύρος Νικολαΐδης και σημείωσε ότι η παρουσιάστρια είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή τον εκνευρισμό του συναδέλφου του, ωστόσο αντί να ζητήσει συγγνώμη, τον εξόργισε περισσότερο:

«Αλλά όταν έχεις αργήσει 1 ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά 1.000 συγνώμη κι όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος. Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή, που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα» καταλήγει.

Μάλιστα, στην ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη σχολίασε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η παρουσιάστρια εξάντλησε τα όρια της υπομονής του:

«Με ακρίβεια 100/0!!! Τοποθέτησες το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια, όμως, διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία, αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς. Εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένεια που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους», σχολίασε στην ανάρτηση ο Τάσος Χαλκιάς.

https://vimeo.com/660406773

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This