Μαίρη Χρονοπούλου:«Ήμουν 118 κιλά και παράλυτη»

Πλέον κάνει καθημερινά κολύμβηση και μπαλέτο!

Must Read

Θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας που τους έχουν καθηλώσει, η μοναδική Μαίρη Χρονοπούλου περιέγραψε την πιο εφιαλτική περίοδο της ζωής της. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε πριν από τρία χρόνια:

«Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, στο αμαξίδιο. Πριν τρία χρόνια ήμουν έτσι» σημείωσε η Μαίρη Χρονοπούλου, δείχνοντας μάλιστα μια φωτογραφία της από εκείνη την περίοδο.

Όπως ανέφερε, σήμερα στα 88 της χρόνια κατάφερε να ζυγίζει 62 κιλά, κάτι που προσπάθησε κάνοντας κολύμβηση, μπαλέτο αλλά και φυσιοθεραπείες.

Όπως πρόσθεσε, δεν έπαθε κατάθλιψη, σημειώνοντας μάλιστα ότι μέσα μας υπάρχει ο ψυχολόγος που θα μας «δείξει» τον τρόπο να χειριστούμε τα πάντα: «Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα. Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Όπως είπε πάλεψε σκληρά για αυτό που είναι σήμερα: «Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται».

https://vimeo.com/661190441

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This