Λευτέρης Πετρούνιας: «Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών»

Αποτρόπαια και υβριστικά μηνύματα έλαβε ο «βασιλιάς» των κρίκων

Must Read

Η άποψη που εξέφρασε πριν από μερικούς μήνες ο πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας αναφορικά με τις καταγγελίες του metoo στον αθλητισμό, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Η φράση του ότι δεν έχει δει «κάποιον αθλητή που έχει καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο»  παρεξηγήθηκε όπως εξήγησε ο ίδιος στην πορεία ζητώντας συγγνώμη, ωστόσο ο ίδιος δέχτηκε «πόλεμο» στα social media.

Μιλώντας για το περιστατικό στην εκπομπή «Πρωινό», ο Λευτέρης Πετρούνιας επανέλαβε ότι η σκέψη του διατυπώθηκε λάθος: «Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει» σημείωσε ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δέχτηκε αποτρόπαια μηνύματα ακόμα και για τα παιδάκια του που είναι ακόμα μωρά!

«Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος, όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου. Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω, δε θα μου πήγαινε το χέρι» εξήγησε ο «βασιλιάς» των κρίκων.

https://www.youtube.com/watch?v=z8_JwDCY4hY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This