Με κορωνοϊό και η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Να βγούμε εμείς έξω και εσείς να κάτσετε μέσα»

«Γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε;»

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι celebrities που ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον ότι νοσούν από κορωνοϊό ή έχουν εντοπιστεί θετικοί. Ανάμεσα σε αυτούς και η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία πιθανολογεί ότι κόλλησε τη μετάλλαξη Όμικρον καθώς τα συμπτώματα της είναι πολύ ελαφριά. 

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram προτείνει με χιουμοριστικό τρόπο να βγουν έξω όλοι όσοι νοσούν , αφού είναι αμέτρητοι και να μείνουν μέσα εκείνοι που ακόμα έχουν καταφέρει να αποφύγουν τη νόσηση:

«Ευτυχώς που υπάρχουν τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουν. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο story μου, έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 (σ.σ. χιλιάδες) δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν. Είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας. Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα. Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει, γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω, γιατί είμαστε πάρα πολλοί» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This