Ξεσπά η Ειρήνη Στεριανού: «Μου φέρονταν σαν να έφταιγα εγώ που διέρρευσε η γυμνή φωτογραφία μου»

«Ήταν δύο εβδομάδες, που δεν έκλεισα μάτι» ανέφερε το μοντέλο

Must Read

Για το σοκ που υπέστη όταν συνειδητοποίησε ότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικές της στιγμές, μίλησε το γνωστό μοντέλο Ειρήνη Στεριανού, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Όπως περιέγραψε η ίδια, βρισκόταν σε διακοπές όταν κάποιος της έστειλε μήνυμα και συνοδευόμενο από φωτογραφία που τραβήχτηκε σε προσωπικές της στιγμές: «Ήμουν στο κρεβάτι μου στο χωριό μου ,γιατί ήταν Πάσχα και μου στέλνει κάποιος και μου λέει “τέτοια είσαι κι εσύ”. Ανοίγω την φωτογραφία και δεν θυμόμουν καν. Λέω είμαι εγώ ή είναι photoshop; Μετά έτρεμα κι επικοινώνησα με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει και με προέτρεψε στον κ. Λύτρα και με το που γύρισα Αθήνα, πήγαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», σημείωσε η Ειρήνη Στεριανού και πρόσθεσε ότι ακόμα και οι άντρες της υπηρεσίας την αντιμετώπισαν ως υπεύθυνη για το περιστατικό:

«Βέβαια κι εκεί ήταν πολύ δύσκολα γιατί επειδή ήταν άντρες, με αντιμετώπισαν όχι με τόσο καλό και θετικό τρόπο, όπως θα ήθελα. Με κοιτούσαν λες κι έφταιγα εγώ. Είχα πάει με την απεσταλμένη του κύριου Λύτρα και μας μιλούσαν λες κι έφταιγα εγώ και τους ζάλιζα. Ένιωσα πολύ άσχημα κι εκεί. Ήταν δύο εβδομάδες, που δεν έκλεισα μάτι. Μετά είπα και τι έγινε; Εγώ φταίω; Προσπάθησα να μπορέσω να ξαναπάρω πίσω αυτά που έχασα, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας, που δεν έφταιγα καν εγώ» τόνισε το μοντέλο και πρόσθεσε ότι φοβόταν πολύ μήπως η φωτογραφία φτάσει στα χέρια της οικογένειάς της: «Δε μιλάω συχνά γι’ αυτό το θέμα, με ρωτάνε συνέχεια. Προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ λίγο. Ένιωθα απαίσια, γιατί φοβόμουν να μην το μάθουν οι δικοί μου. Δεν το είχα πει καν στους φίλους μου. Όταν το έμαθαν πιο αργά, όταν τους το είπα, με στήριξαν. Ελπίζω να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Έχασα πολλές δουλειές από αυτό, με αντιμετώπιζαν σαν να φταίω εγώ» σημείωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=1g4hbdgKpyM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This