Ελένη Καρουσάκη: «Με ενοχλεί που όλος ο χώρος είναι άνεργος και η Θεοδωρίδου τραγουδάει στο θέατρο»

Must Read

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι τραγουδιστές, ύστερα από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, καθώς, ενώ ξεκίνησαν έπειτα από πολύ καιρό να κάνουν τις εμφανίσεις του στα νυχτερινά μαγαζιά, βρέθηκαν πάλι άνεργοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Ελένη Καρουσάκη, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει ο κλάδος του τραγουδιού ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχληση της σχετικά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία κάνει live εμφανίσεις στο θέατρο

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο», είπε αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια.

«Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει», πρόσθεσε.

https://vimeo.com/664143495

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This