Βίκυ Πρωτογεράκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο»

«Kάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο»

Must Read

Oι αποκαλύψεις σχετικά με τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφοράς από γνωστούς ηθοποιούς σκηνοθέτες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον χώρο του θεάτρου.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως έχει βιώσει και εκείνη σεξουαλική παρενόχληση στον επαγγελματικό της χώρο, ωστόσο αδυνατεί να πιστέψει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ήταν ικανοί να προβούν σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Love it» αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας πως θα τον υπερασπιζόταν στο δικαστήριο.

«Σε αυτή τη φάση δεν θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μού ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός και ήμουν γνωστός. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα.

Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο».

https://vimeo.com/664278142

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This