Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση των συναδέλφων της για τις εμφανίσεις της στο θέατρο

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει στο θέατρο, δεδομένου ότι τα νυχτερινά κέντρα παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Ελένη Καρουσάκη μάλιστα ήταν από τις πρώτες ερμηνεύτριες που εξέφρασε την ενοχλήση της σχετικά με αυτό το γεγονός. Αρκετοί όμως οι συνάδελφοί της φαίνεται να ενστερνίζονται την άποψη της.

ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Γιώτης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την αντίθεση του γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Όταν “πενθεί” η οικογένειά σου, “πενθείς” κι εσύ μαζί τους. Συμπαραστέκεσαι. Έτσι ξέρω εγώ.. αλλά εδώ δεν υπάρχει “οικογένεια ” όπως φαίνεται! Να φανταστείτε ότι αυτοί οι καταπληκτικοί καλλιτέχνες πρωτοστατούν στις συνελεύσεις στον σύλλογό μας την ΕΡΑΤΩ ζητώντας δικαιοσύνη και ισονομία(είμαι εκεί και τους παρακολουθώ κάθε φορά)!!! Τα συμπεράσματα δικά σας φίλοι μου….»

Ο Αντύπας από την μεριά του μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» δικαιολόγησε τη Νατάσα Θεωδορίδου καθώς θεωρεί πως «χωρίς να ξέρει επέλεξε αυτό τον χώρο για 6-8 παραστάσεις που ο νόμος την καλύπτει. Η απαγόρευση έγινε για τα νυχτερινά μαγαζιά. Ήταν τυχερή, χωρίς να το ξέρει. Ο δικός μας κλάδος χτυπήθηκε τόσο πολύ που πρώτοι κλείνουμε και τελευταίοι ανοίγουμε. Η Νατάσα θα κάνει 8 παραστάσεις, δε θα κάνει ολόκληρη σεζόν».

«Εφόσον η Νατάσα Θεοδωρίδου βρήκε τον τρόπο να δουλέψει, τηρώντας τα πρωτόκολλα, εγώ χαίρομαι που κάνει τη δουλειά της», είπε η Γωγώ Τσαμπά, ενώ ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε πως: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να τραγουδάει στο θέατρο, αλλά το ρεπερτόριο είναι για τα μπουζούκια».

«Η Θεοδωρίδου έπρεπε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της και να μη δουλέψει κάποιες ημέρες», υποστήριξε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

https://vimeo.com/664824123

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This