Στο Καϊμακτσαλάν για σκι και παιχνίδια στο χιόνι η Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ερωτευμένοι πιγκουίνοι!

Must Read

Απόδραση στα χιόνια για ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ταξίδεψαν στο Καϊμακτσαλάν και χαλάρωσαν, απολαμβάνοντας βόλτες στον δημοφιλή χειμερινό προορισμό, αλλά και στις πίστες του σκι στο χιονοδρομικό κέντρο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν αναμετρήθηκε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ λόγω κρουσμάτων του κορωνοϊού, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του πραγματοποιώντας τη συγκεκριμένη εκδρομή με τη σύντροφό του και ένα ζευγάρι φίλων τους.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια, έχοντας ολοκληρώσεις τις εμφανίσεις της στο «J2US» ως coach του James Καφετζή, και με τη μουσική στα νυχτερινά κέντρα να παραμένει κλειστή, ακολούθησε με ενθουσιασμό τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι, μόλις έφτασε στο Καϊμακτσαλάν και είδε… άσπρη μέρα, άρχισε τα παιχνίδια στο χιόνι, με την Ειρήνη να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους followers της στο Instagram.

«Τα παιδιά παίζουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το απόλαυσα» σχολίασε, ποζάροντας, μεταξύ άλλων, με τον σύντροφό της σε μια πολύ τρυφερή χειμωνιάτικη selfie.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μαζί κάτι παραπάνω από δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 και στην αρχή ήταν πολλές οι «Κασσάνδρες» που έσπευσαν να «προφητεύσουν» πως η σχέση αυτή δεν θα κρατούσε λόγω της απόστασης, αφού ο ποδοσφαιριστής μένει στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται η έδρα της ομάδας του και η τραγουδίστρια ζει στην Αθήνα.

Έπεσαν όμως έξω! Το ζευγάρι είναι ακόμη εδώ, πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν αποκλείεται να ακούσουμε σύντομα και ευχάριστα νέα. Άλλωστε, ο Αλέξανδρος, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Open Weekend», αναφέρθηκε στην Ειρήνη με πολύ τρυφερά λόγια:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This