Γίνεται το… Μυριέλλα να δεις

To Open αποκάλυψε ότι η Κουρεντή είχε χωρίσει με τον Λυγνό πριν τα φτιάξει με τον Πεταλωτή

Must Read

Μυστήριο με την προσωπική ζωή της Μυριέλλας Κουρεντή. Η παίκτρια των Διασήμων του φετινού «Survivor» θεωρείται πλέον τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών, λόγω του ειδυλλίου που, όπως φαίνεται, έχει «ανθήσει» στα… χαρακώματα του άγριου reality, ανάμεσα στην ίδια και στον Γιώργο Kατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών.

Φαίνεται όμως ότι η ηθοποιός της Κόκκινης Ομάδας υπήρξε αρκετά… busy στα αισθηματικά της ζητήματα τον τελευταίο χρόνο. Τι εννοούμε; Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είδαμε τον μουσικό Γιάννη Λυγνό, με τον οποίο υποτίθεται ότι η Μυριέλλα διατηρεί σχέση εκτός παιχνιδιού, να τη στηρίζει δημόσια με δήλωση που έκανε αναφορικά με τα «καυτά» φιλιά τα οποία αντήλλαξε εκείνη on camera με τον αγρότη της Μπλε Ομάδας, χθες εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας ακόμη άντρας από το πρόσφατο παρελθόν της πολυσυζητημένης παίκτριας. Μάλιστα, η ύπαρξη του συγκεκριμένου ανθρώπου φαίνεται ότι ακυρώνει την τωρινή φύση της σχέσης της ηθοποιού με τον Γιάννη Λυγνό, τουλάχιστον έτσι όπως έχει παρουσιαστεί από τα media.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στο Open, αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή μέχρι τον Σεπτέμβριο είχε σχέση με τον νεαρό εκδότη και δημοσιογράφο από τις Σέρρες Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως με τον Λυγνό είχε χωρίσει από τον Μάιο και πως από τότε έχουν παραμείνει δυο καλοί φίλοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, η Μυριέλλα και ο Κωνσταντίνος γνωρίστηκαν στα τέλη Ιουλίου, όταν ο Σερραίος δημοσιογράφος τής πήρε συνέντευξη για το περιοδικό «Profile» και το ειδύλλιό τους κράτησε μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους εκείνος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός και πολύ ερωτευμένος, ενώ χώρισαν λόγω της απόστασης.

Τα νέα δεδομένα ίσως εξηγούν τελικά και τον λόγο που η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλεσε «συνεργάτη» της τον μουσικό Γιάννη Λυγνό, όταν αναφέρθηκε σε εκείνον με δάκρυα στα μάτια σε πρόσφατο επεισόδιο του «Survivor». Από την άλλη, όμως, ο Γιάννης Λυγνός φάνηκε να τοποθετείται δημόσια ως σύντροφός της, όταν είπε αναφορικά με το ειδύλλιό της εντός reality: «Οι σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και, από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This