Λιζέτα Νικολάου: «Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη με έβλαψε – Ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη»

H γνωστή τραγουδίστρια μεγάλωσε μόνη τους τον γιο τους Αλέξανδρο

Must Read

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η γνωστή ερμηνεύτρια Λιζέτα Νικολάου μίλησε για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο και πολιτικό Γιώργο Λιάνη, τον χωρισμό τους που άργησε να ξεπεράσει αλλά και την απόφαση της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια που συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα του χώρου, το πραγματικό της επίθετο είναι Κατικαρίδου: «Είμαι η πρώτη Λιζέτα που είχε αυτό το όνομα στην Ελλάδα. Με έχουν βαφτίσει Ελισάβετ. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Κατικαρίδου, το Νικολάου μου το έδωσε ο Σούκας», είπε μιλώντας στην εκπομπή «mega καλημέρα».

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι ξεκίνησε να τραγουδάει σε πολύ μικρή ηλικία, κρυφά από την οικογένειά της: «Ποτέ δεν είπα ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα όταν πήγαινα Γυμνάσιο σε μια μπουάτ να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο, κρυφά από τον πατέρα μου, και οι γείτονες του έδιναν συγχαρητήρια. Όταν με άκουσε για πρώτη φορά, είπε ότι η μπέμπα, δηλαδή εγώ, τραγουδάει καλύτερα από την Μοσχολιού».

Όπως δήλωσε άφησε την καριέρα της στην τύχη, ενώ ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάνη έκανε κακό τελικά στην επαγγελματική της εξέλιξη, ενώ όπως σημείωσε, αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τον γιο τους, Αλέξανδρο: «Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978 αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη. Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας», είπε και πρόσθεσε: «Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου».

Στον γάμο του γιου τους

Όπως σημείωσε η Λιζέτα Νικολάου, αν και είχε στο πλευρό της έναν σύντροφο για 16 χρόνια, επέλεξε να μην παντρευτεί ξανά: «Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης» δήλωσε.

https://vimeo.com/665521269

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This