Κωνσταντίνος Πεταλωτής: Στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή

«Περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί»

Must Read

Τι ισχύει πραγματικά με την προσωπική ζωή της Μυριέλλα Κουρεντή μόνο εκείνη γνωρίζει.
Η 34χρονη ηθοποιός έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς φαίνεται να φλερτάρει μέσα στο Survivor τον Γιώργο Κατσαούνη, ενώ έχει σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό.

Νέα δημοσιεύματα όμως θέλουν τη γνωστή ηθοποιό να έχει χωρίσει από τον μουσικό, ενώ πρόσφατα μάλιστα είχε συνάψει σχέση με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, με τον οποίο όμως χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο εν λόγω εκδότης μιλώντας στην εκπομπή «Love it» επιβεβαίωσε τις φήμες αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι σκοπεύει να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει.

Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/665626312

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This