Λύγισε ο Βασίλειος Κωστέτσος – Η απάντησή του στο «χιούμορ» του Κώστα Γιαννακίδη

H ατάκα του ραδιοφωνικού παραγωγού που έκανε έξαλλο το γνωστό σχεδιαστή!

Must Read

Τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρω του διαδικτύου η είδηση ότι ένας 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική ήταν είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου.

Το γεγονός αυτό σχολίασε, στον αέρα της εκπομπής του ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γιαννακίδης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;».

Με αφορμή αυτό το σχόλιο ο Βασίλειος Κωστέτσος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προέβη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του εν λόγω δημοσιογράφου.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο γνωστός σχεδιαστής στην εκπομπή «Πρωινό» όπου, ιδιαίτερα φορτισμένος αποκάλυψε πως αυτό το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για εκείνον καθώς είναι κι εκείνος καρδιοπαθής.

«Η είδηση μου κίνηση το ενδιαφέρον, γιατί είμαι παθών, με ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ πάλι σε εγχείρηση. Μου έχουν δώσει μία διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Δε μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω, συγγνώμη… Δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα. Μιλάμε για ζωή των ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Δε μπορώ να ακούω “τι τη θέλει την καρδιά του χοίρου και είναι γουρουνόκαρδος”. Είναι δυνατόν; Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα έπρεπε να τον σταματήσει από σήμερα. Δεν δέχομαι τέτοιο χιούμορ», τόνισε.

https://vimeo.com/665660477

Τη δική του απάντηση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έδωσε όμως και ο Κώστας Γιαννακίδης, ο οποίος δήλωσε πως έκανε χιούμορ.

«Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του έφυγε ένας λυγμός και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής δεν ξέρει το χιούμορ το οποίο κάνω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι ο ίδιος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων.

Εγώ ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, είναι στην πραγματικότητα η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του. Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κάποιον για να του ζητήσω συγγνώμη. Ασφαλώς και το χιούμορ έχει όρια και φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους όπως ο κ. Κωστέτσος -ευτυχώς είναι μόνος του, δεν διαπίστωσα από άλλους ανθρώπους να έχουν στενοχωρηθεί- το χιούμορ που έκανα εγώ υπερέβη τα εσκαμμένα», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/665664440

Για το πρόβλημα της υγείας του μίλησε σήμερα ο Βασίλειος Κωστέτσος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και περιέγραψε την πολύ σοβαρή επέμβαση που υπεβλήθη στο παρελθόν.

«Εγώ είχα ένα φύσημα, όπως τα περισσότερα αγόρια. Με παρακολουθούσαν και μου είχαν πει να προσέχω με το τσιγάρο, γιατί κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα. Και ήταν ο λόγος που γύρισα στην Αθήνα από Νέα Υόρκη. Ήθελα να καπνίσω. Κάποια στιγμή έκανα κάποιες εξετάσεις και μου είπε ο καρδιολόγος μου ότι η βαλβίδα ήταν πολύ στενή και το αίμα δεν κυκλοφορεί. Τότε μου είπε ότι αν δεν κάνω την εγχείρηση, θα μείνω στον τόπο. Εγώ λέω πλάκα μου κάνει; Αρχίζω διάφορα γιατροσόφια, μπας και ξεβουλώσει η βαλβίδα και πέφτω στο μεγάλο δίλημμα τι εγχείρηση να κάνω…» ανέφερε αρχικά.

«Σκεφτόμουν να κάνω με μεταλλική λαβίδα που θα με άνοιγαν από πάνω ως κάτω και είναι εφ’ όρου ζωής ή να κάνω ρομποτική με βαλβίδα χοίρου, ταύρου ή μοσχαριού αλλά αυτή σου δίνει ένα όριο στα 15 χρόνια. Μπορεί όμως στα 5 χρόνια να χαλάσει. Έκανα τη δεύτερη» είπε χαρακτηριστικά κι έδειξε την ουλή από την εγχείρηση.

«Είμαι καλά τώρα αλλά είμαι πολύ ευάλωτος από τους θανάτους των γονιών μου. Έζησα το τέλειο με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και ταυτόχρονα έζησα και το δυσοίωνο του θανάτου. Να βλέπεις τη μητέρα σου έτσι… Στο τέλος της έκαναν τραχειοστομία», είπε για την τωρινή του κατάσταση ενώ για τον Κώστα Γιαννακίδη δήλωσε πως: «Εγώ επειδή έχω μάθει να συγχωρώ και να ζητάω και συγνώμη, σαφώς και τον συγχωρώ. Και δεν τον συγχωρώ μόνο εγώ, τον συγχωρώ εκ μέρους όλων των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο της ζωής και θανάτου ή πρόκειται να περάσουν. Και ευελπιστώ τέτοιο χιούμορ να μην ξανασυμβεί»

https://vimeo.com/665665279

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This