Η…γκάφα της Αθηνάς «New York» στην φωτογραφία του Αλέξη Παππά που προκάλεσε σχόλια!

Must Read

Μία τεράστια γκάφα έκανε η Αθηνά New York, η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor, αφού έκανε ένα ατυχές σχόλιο στην φωτογραφία του…αγαπημένου της Αλέξη Παππά!

Αρχικά η Αθηνά είχε αποκαλύψει στα insta stories της ότι γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη καθώς έχει λήξει η βίζα της. Στα βίντεο που πόσταρε την είδαμε με τις βαλίτσες να μπαίνει στο αεροδρόμιο αλλά και να εξηγεί στους followers της πόσο θα της λείψει η Ελλάδα. Προσπάθησε να παραμείνει βάζοντας του δικηγόρους της να βοηθήσουν αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Ο Αλέξης Παππάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagtam μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor και αδελφικό του φίλο, Τριαντάφυλλο. Η Αθηνά New York» βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Αλέξη Παππά, θεώρησε πως είναι…ο αδερφός του!

Συγκεκριμένα η νικήτρια του Τhe Bachelor, Αθηνά New York έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love». Μία από τους followers του Αλέξη Παππά της απάντησε…ευγενικά: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This