H απάντηση της Παγώνη στις αιχμές του Σταμάτη Γονίδη: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί»

«Μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη»

Must Read

Ο Σταμάτης Γονίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson επειδή όπως είχε πει χαρακτηριστικά δεν περιείχε μέσα σε αυτό τον…«χιμπατζή», ενώ το μεγάλο φάρμακο κατά του κορωνοϊού για εκείνον είναι ο αγιασμός και η θεία κοινωνία.

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γονίδης: «Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό» (video)

Ο γνωστός τραγουδιστής αυτήν την φορά τα έβαλε με τον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, καθώς θεωρεί πως δεν είναι άξιοι να μας ενημερώνουν για θέματα της υγείας ενώ τους χαρακτήρισε γραφικούς.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί…Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη…Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τη δήλωση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Πρωινό» η Ματίνα Παγώνη όπου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δε μπορεί να αποφασίσει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους αν θέλει να τον σέβονται, γιατί διαφορετικά υποβαθμίζεται ο ίδιος. Καθόλου δεν με ενόχλησε που με κάλεσε γραφική. Ούτε ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω» 

https://vimeo.com/666695290

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This