Ιωάννα Τούνη – Πέρασε στην επίθεση η δικηγόρος του Κατμετζόγλου: «Γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση»

Η απάντηση του Απόστολου Λύτρα!

Must Read

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη από κύκλωμα μαστροπείας με πλουσιόπαιδα.

Ο Ηλίας Γκιώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος εμπλέκεται με την συγκεκριμένη υπόθεση. Η Ιωάννα Τούνη θέλοντας να δώσει φως στην δική της υπόθεση σχετικά με το revenge porn αποκάλυψε πως το δικό της βίντεο δεν το δημοσίευσε ο εν λόγω επιχειρηματίας αλλά ο Μάκη Κατμερτζόγλου. Ο 35χρονος άνδρας με την σειρά του της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση 

Ο Ηλίας Γκιώνης όμως αμφισβήτησε τα λόγια της influencer και έκανε λόγο πως χρηματίστηκε από τον Δημήτρη Φιντιρίκο που είναι και φίλος της. Ωστόσο ο δικηγόρος της Τούνη, Απόστολος Λύτρας, διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό, ενώ αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε παραδεχτεί πως είχε στην κατοχή του το ροζ βίντεο και στην συνέχεια το διέγραψε.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του θύτη – Η απάντηση του δικηγόρου της για το αν χρηματίστηκε

Για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», η δικηγόρος φερόμενου θύτη, αποκαλύπτοντας πως ο 35χρονος άνδρας, μετά το χθεσινό βίντεο που ανάρτησε η επιχειρηματίας υπέβαλε δεύτερη μήνυση εναντίον της.

Δείτε επίσης: H Τούνη ξεσπά κατά του Ηλία Γκιώνη – Η απάντηση του ακτιβιστή: «Kάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ…»

«Προχωρήσαμε σε δεύτερη μήνυση γιατί ειπώθηκαν νέα πράγματα, συκοφαντικά και ψευδή στη χθεσινή δημοσίευση. Εμείς ελπίζαμε ότι μετά την υποβολή της μήνυσης, θα έπαιρνε η υπόθεση τον δρόμο που της πρέπει, τον δρόμο της δικαιοσύνης, των δικαστηρίων.

Ό,τι έχει να καταμαρτυρήσει κάποιος σε κάποιον άλλον, είτε είναι αστικής φύσεως είτε είναι ποινικής φύσεως, ένας δρόμος υπάρχει για να το κάνει κι αυτός είναι ο δρόμος των δικαστηρίων. Το να κάνουμε δίκες μέσα από το Instagram, το Youtube ή τις πρωινές εκπομπές δεν ταιριάζει σε ένα κράτος δικαίου.

Χθες το βράδυ, η κα Τούνη ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Η σεξουαλική εκμετάλλευση για έναν ενήλικα είναι μία μόνο και υπάρχει συγκεκριμένη λέξη, τη γνωρίζετε πολύ καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στοιχεία της δικογραφίας δε μπορώ να αναφέρω. Και ούτε πρόκειται να διασύρω την κα Τούνη σε Μέσα ενημέρωσης. Ό,τι έχει να πει ο πελάτης μου για τη βραδιά εκείνη θα το πει στο φυσικό χώρο που είναι τα ελληνικά δικαστήρια. Ο πελάτης μου έχει έναν και μόνο ισχυρισμό: δεν είχε στην κατοχή του το βίντεο αυτό και δεν θα το αναπαρήγαγε πουθενά και σε κανένα. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει»

«Γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση εφόσον έχει στοιχεία κατά του πελάτη μου;», κατέληξε.

Την δική του απάντηση όμως στην εκπομπή του ΑΝΤ1 έδωσε και ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τόνισε πως: «Η κα Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το άλλο άτομο του συγκεκριμένου ανθρώπου που τραβάει το βίντεο δεν μπορεί να το γνωρίζει η κα Τούνη. Κατ’ αρχήν ο άνθρωπος που έχει κατονομάσει η κα Τούνη της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη αλλά το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το έσβησε. Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Ο άνθρωπος που κινηματογραφείται, γυρνάει, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάνε, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες».

«Όταν ανέβηκε σε σελίδα πορνό το βίντεο, η κα Τούνη δε μπορεί να ξέρει από ποιον ανέβηκε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί από ένα κινητό άσχετο, από ένα internet café, δε μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Το ότι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο, το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θύμα είναι η κα Τούνη, μη ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This