Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με τον δικηγόρο του Μάκη Κατμετζόγλου: «Kλείσ’ τον! Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Must Read

Ψυχολογικά ράκος είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς διάφοροι επιτήδειοι του στέλνουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media το ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύντροφος του Ιωάννα Τούνη, σχολιάζοντας την μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του θύτη – Η απάντηση του δικηγόρου της για το αν χρηματίστηκε

Για το γεγονός αυτό μίλησε το πρώην μοντέλο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξηγώντας πώς η γνωστή influencer αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και ο λόγος που δημοσιοποίησε το όνομα του ανθρώπου που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο δεν ήταν για να προβληθεί, αλλά ούτε για να πάρει χρήματα όπως ισχυρίστηκε ο Ηλίας Γκιώνης.

Δείτε επίσης: H Τούνη ξεσπά κατά του Ηλία Γκιώνη – Η απάντηση του ακτιβιστή: «Kάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ…»

«Να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή σας είχα πει, όταν είχαμε ξεκινήσει δυστυχώς με τις καταγγελίες άλλων κοριτσιών, σε αυτό το θέμα υπάρχουν πολλά δικαστικά κενά. Αυτά τα κορίτσια δε μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθενά. Οι δικαστικοί νόμοι έχουν κενά. Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει πάει και έχει κάνει μήνυση. Έχει πάει σε δικηγόρους και όλοι της είπαν ότι αν βγει και πει το όνομά του θα της κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Της είπαν ότι θα της γυρίσει μπούμερανγκ και θα βρεθεί στη θέση του θύτη.

Αυτός ο άνθρωπος εδώ και δυο μέρες βγαίνει και λέει ότι περνάει άσχημα. Σκεφτείτε αυτή την κοπέλα και την κάθε κοπέλα και το οικογενειακό της περιβάλλoν που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει και έναν πολύ δικό της άνθρωπο που χαροπαλεύει για τη ζωή του. Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κάνει πλάκα με τον φίλο του, γνωρίζει ποιος είναι ο φίλος του και λέει ότι δεν έχει καμία σχέση και περνάει άσχημα.

Εννοείται ότι τα συζητάμε με την Ιωάννα γιατί έχει τόσα παραθυράκια το νομικό πλαίσιο που μπορείς εύκολα να πέσεις σε κάποια παγίδα. Εγώ αυτό που της λέω είναι ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους. Ακούσαμε ότι η Ιωάννα πήρε λεφτά. Πληρώνεται αυτό το πράγμα; Τι λεφτά να πάρεις»;

Είπε αυτός ο ακτιβιστής ότι ξέρουμε τους ανθρώπους αυτούς. Που τους γνωρίζουμε; Επειδή έχουν πάρει τις μπλούζες από το μαγαζί, τι φταίμε εμείς; Πρέπει να σκέφτεστε πριν κάνετε ή ανεβάσετε κάτι αν θα θέλατε να το κάνουν αυτό σε κάποιο δικό σας πρόσωπο. Ακούω έναν άνθρωπο να βγαίνει και να λέει ότι είναι θιγμένος. Πως είσαι θιγμένος όταν βγαίνεις και κάνεις γκριμάτσες σε μια κάμερα και γελάς; Ξέρω ότι κατέθεσε και δεύτερη μήνυση.

Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του Μάκη Κατμετζόγλου, Γιάννης Γλύκας και οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν.

Δείτε επίσης: Τι απαντά ο άνδρας που κατηγόρησε η Ιωάννα Τούνη για το revenge porn video

«Παρακαλώ τον πελάτη σας να μπει για ένα λεπτό – γιατί γνωρίζω ότι και ο πελάτης σας έχει σχέση με μια κοπέλα πολλά χρόνια – να μπει ένα δευτερόλεπτο στη θέση του Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, μιλάω για τον άνδρα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μια κοπέλα έχει πληγεί από αυτό το καταλαβαίνω. Ποιος όμως το επαναφέρει στη δημοσιότητα; Ο Μ.Κ ή η κ. Τούνη;» ανέφερε ο δικηγόρος του 35χρονου άντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να γίνεται πυρ και μανία.

«Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε! Ότι το φέρνει η Ιωάννα στο φως της δημοσιότητας, όταν έχει τη μάνα της να ετοιμοπεθαίνει; Λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;».

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να είναι εκτός εκπομπής», απάντησε ο δικηγόρος.

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής έγινε έξαλλη και απαίτησε να κόψουν την σύνδεση μαζί του.

«Τι λέτε; Τι λέτε τώρα κ. Γλύκα; Ρωτήθηκε ο Δημήτρης να είναι στην εκπομπή και είναι εδώ παρόλο που έχει συναισθηματική φόρτιση. Κ. Γλύκα έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Μπαίνετε για ένα λεπτό στη θέση του; Κλαίει όλη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας! Τέλος! Θέμη κλείσ’ τον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις».

https://www.youtube.com/watch?v=8zFOYfF8hpQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This