H Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δημόσια συγνώμη για την φράση που χρησιμοποίησε για τους βιαστές της 24χρονης

Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς!

Must Read

Σάλος δημιουργήθηκε με την χθεσινή τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλη σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης από κύκλωμα μαστροπείας πλουσιόπαιδων! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε πως «δύο-τρία ωραία, νέα παιδιά δεν θα είχαν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Η παρουσιάστρια του Alpha μάλιστα δήλωσε πως δεν είναι ακόμη σίγουρο αν ισχύουν τα λεγόμενα της άτυχης κοπέλας, καθώς αναμένεται η δικαστική και η αστυνομική έρευνα.

Οι απόψεις αυτές προκάλεσαν τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών του Twitter οι οποίοι έσπευσαν να την «δικάσουν».

https://twitter.com/SheIsWatchingGR/status/1483401867828858880?s=20

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την μεριά της προσπάθησε να εξηγήσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τι εννοούσε με τα λεγόμενά της τονίζοντας «πάντα θα είμαστε στο πλευρό των θυμάτων και πάντα θα παλεύουμε για να υπάρχει δικαιοσύνη».

H ίδια μάλιστα, ούσα συναισθηματικά φορτισμένη, προσπάθησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της να ξεκαθαρίσει τη θέση της σε όσους έκαναν λόγο ότι προσπάθησε να καλύψει και να “ξεπλύνει” τους ανθρώπους που καταγγέλλονται ως βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ζητώντας συγνώμη για την άτοπη φράση που χρησιμοποίησε.

«Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του “απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν” θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να “ξεπλύνω” και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη.

Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα.

Οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη. Ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη από χθες γιατί νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση, πρόθεση, κίνητρο, συμφέρον και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ στη ζωή μου ως γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών, ως άνθρωπος αυτής της κοινωνίας που ζούμε, να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντι τους και θα είμαι εδώ να σας το αποδεικνύω», τόνισε.

https://www.youtube.com/watch?v=if7V3LqRSpU

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δεν θεωρεί πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπρεπε να απολογηθεί και όντας σε έξαλλη κατάσταση είπε χαρακτηριστικά: «Με αυτό που είπες εσύ, το “νέοι και ωραίοι” καλύπτουμε έναν βιασμό; Που βγαίνουν όλοι οι δικαστές του πωπού και λένε ό,τι λένε, με αυτό καλύπτουμε έναν βιασμό; Ρε πάτε καλά εκεί έξω με αυτά που λέτε; Μου έχουν στείλει 15 χιλιάδες μηνύματα. Νομίζετε ότι έχω την όρεξη σας να διαβάζω την κάθε μπαρούφα που λέτε και κανείς δεν βγαίνει επώνυμα από το προφίλ του να μου πει “Κώστα, είμαι ο τάδε και έχω αυτή την άποψη”. Και βγαίνετε και κατηγορείτε;

Και όλο αυτό που γίνεται στα social που βλέπω βιντεάκια από διάφορους που βγαίνετε και κατηγορείτε, τι είστε, δικαστές είστε όλοι; Να βγει επώνυμα και να πει καταδικάζω αυτόν χωρίς να έχει αποδειχθεί ακόμα τίποτα; Επειδή είπε η Σταματίνα το “ωραίοι” σημαίνει ότι καλύπτουμε έναν βιασμό.

Άσε με ρε Σταματίνα με αυτά που ακούω! Οι κομπλεξικοί όλοι που θέλουν να βγουν και να πουν την άποψή τους, αλλά ξέρετε τι λένε για τις απόψεις μας…».

https://www.youtube.com/watch?v=w_ZaepGJph4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This