Stan σε όσους τον αμφισβητούν: «Ήμουν παρών στο δυστύχημα του Μονογυιού! Έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές»

Must Read

Ο τραγικός θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού έχει ταράξει ολόκληρο το πανελλήνιο. ο 45χρονος επιχειρηματίας που οδηγούσε την ολοκαίνουργια Ferrari, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Συνεπιβάτιδα στην τελευταία διαδρομή της ζωής του ήταν η σύζυγος του Αθήνα Κοντοπανου. ο Stan πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως ήταν παρών στο τροχαίο δυστύχημα και πως εκείνος ήταν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο τη σύζυγο του επιχειρηματία.

Ωστόσο οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογιού αμφισβητούν τα λόγια του τραγουδιστή και υποστηρίζουν πώς τον απεγκλωβισμό της συζύγου του αλλά και του ίδιου του θύματος την πραγματοποίησε μόνο ένας φίλος του ζευγαριού, ενώ έκαναν λόγο πως ο γνωστός ερμηνευτής με τα λεγόμενα του προσπαθεί να κερδίσει δημοσιότητα.

ο Stan από τη μεριά του, με μία μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη σχέση του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος που έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλληπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα Μέσα.

Αυτός είναι ο λόγος που έχω υποβάλλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορούσαόχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά ανθρώπινα γιατί το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δε θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των δικών του ανθρώπων»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This