Ευλαμπία Ρέβη: To μήνυμα που έλαβε για να παρευρεθεί σε prive πάρτι

«Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια»

Must Read

Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας πλουσιόπαιδων οι οποίοι φέρεται να βίασαν την 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη, η Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κι εκείνη στο παρελθόν πρόσκληση για να παρευρεθεί σε prive πάρτι.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του Open ανέφερε πως το 2019 δέχτηκε κρούση από έναν άγνωστο άντρα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και της πρότεινε να παρευρεθεί στο πάρτι που διοργάνωνε έναντι του ποσού 3.000 ευρώ. Εκείνη δεν δέχτηκε ωστόσο τον Αύγουστο του 2021 της ξαναέστειλε μήνυμα ο ίδιος άντρας για να της προσφέρει αυτή την φορά 5.000 ευρώ. Η δημοσιογράφος απάντησε και πάλι αρνητικά.

«Είδα στους φίλους του να έχουμε κάποιους κοινές γνωστές, έστειλα στις κοπέλες και μου είπαν ότι και αυτές είχαν λάβει αντίστοιχα μηνύματα και είπαμε ότι ελπίζουμε να μην έχει πέσει καμία κοπέλα στα δίχτυα του. Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης, αλλά σε ότι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This