Σπύρος Μπιμπίλας για Χρήστο Λούλη: «Στεναχωρήθηκα πολύ! H δήλωση αυτή είναι προσβλητική»

«Δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ, βαριέμαι να γραφτώ», δήλωσε ο ηθοποιός!

Must Read

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας με τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και πως ο λόγος που δεν είναι μέλος, είναι επειδή, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά, βαριέται.

«Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε. Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Τις δηλώσεις του αυτές κλήθηκε να σχολιάσει, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος του ΣΕΗ, όπου εξέφρασε τη στεναχώρια του για όσα ειπώθηκαν από τον γνωστό ηθοποιό, Ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να γραφτεί ο ηθοποιός στο ΣΕΗ.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή τη δήλωση, η οποία είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι. Όταν ένα σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς που είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν, να τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε…

Είπε ο Χρήστος ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα. Δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης»,

Δεν επιτρέπεται να κάνει συνεχώς άστοχες δηλώσεις. Άστοχη δήλωση για τη Μακρυπούλια, για τον Σεφερλή, τώρα για το ΣΕΗ. Η δήλωσή του είναι άστοχη και άκρως προσβλητική. Θα τον παρακαλούσα και να έρθει να γραφτεί και όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This