Τραϊάνα Ανανία: «Λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»

«Αλήθεια δε ξέρω σε τι χώρα ζούμε»

Must Read

Σε οδύσσεια εξελίχθηκαν οι δύο τελευταίες μέρες των περισσότερων κατοίκων της Αττικής, αφού λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα, ορισμένοι ήταν εγκλωβισμένοι για πάνω από 10 ώρες στην Αττική Οδό και αρκετοί ήταν εκείνοι που έμειναν στο σπίτι τους αλλά χωρίς ρεύμα.

Την συμπαράσταση της στους συμπολίτες μας που ταλαιπωρήθηκαν ήθελε να δώσει η Τραϊάνα Ανανία, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξέφρασε την λύπη της για την μηδενική προνοητικότητα του κράτους.

«Όπως και πέρσι που χιόνισε ..και για λίγο τα βλέπαμε όλα λίγο άσπρα και λίγο πιο αισιόδοξα.. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το συναίσθημα. Είναι σαν να μας έκανε τη χάρη και μας έφερε λίγο χιόνι στο μπαλκόνι, μιας και δεν έχουμε φράγκο να πάμε Αράχωβα να παίξουμε με το χιόνι.

Όσον αφορά την άσχημη πλευρά της χιονοθύελλας τον εγκλωβισμό των οχημάτων στην Αττική οδό και άλλα άπειρα δεινά.. λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός..

Αλήθεια δε ξέρω σε τι χώρα ζούμε .. και δε ξέρω και πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση δυστυχώς. Εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα μας.. κι αν δεν υπάρχει εδώ ας βρούμε τη δύναμη να το ψάξουμε αλλού», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CZJprnogMcF/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This