Νίκος Αναδιώτης: «Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου»

«Να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα σε κουβέντα δεν υπάρχει περίπτωση»

Must Read

Μόνιμος κάτοικος του Αιγίου είναι πλέον ο Νίκος Αναδιώτης και η οικογένειά του παρόλο που πηγαινοέρχεται αρκετές φορές στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Δείτε επίσης: Νίκος Αναδιώτης: «Ήμουν άπληστος! Ήθελα να παίρνω χρήματα από παντού» (video)

Για το νέο τρόπο ζωής που υιοθέτησε στην επαρχία μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει υποστεί μεγαλώνοντας.

«Είμαι 39, δεν είμαι 29. Ωραίο και το 29, αλλά δεν είμαι. Δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι με την ίδια όρεξη, αλλά φροντίζω να μην έχω βαρύνει ακόμα και η γυμναστική είναι ένας τρόπος», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού δήλωσε πως: «Τα παιδιά δεν τα αποφασίζουμε εμείς, άλλος μας τα στέλνει, θα ήταν δώρο»

«ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου», είπε για την βαθιά πίστη που έχει στο Θεό.

Τέλος αναφέρθηκε στην σύζυγό του και την γνωριμία τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με τη Βασιλική είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε σε ένα διαφημιστικό, την πέρασα για μοντέλο. Χάρηκα που δεν ήταν», ενώ αποκάλυψε ότι «τρώει παντόφλα».

«Να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα σε κουβέντα δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να βγεις κερδισμένος ποτέ. Θέλει λίγη διπλωματία», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This