Ιωάννα Μαλέσκου: «Έμεινα σε ξενοδοχείο επειδή δεν είχα ρεύμα και σχολιάστηκα αρνητικά»

Ο καθένας με τον πόνο του!

Must Read

Η φετινή επέλαση του χιονιά έφερε στο μυαλό της Ιωάννας Μαλέσκου μνήμες από την περσινή κακοκαιρία Μήδεια.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή της «Love it», αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε πριν ένα χρόνο όταν αναγκάστηκε να μείνει σε ξενοδοχείο τις ημέρες που δεν είχε ρεύμα το σπίτι της, γεγονός το οποίο όπως είπε και η ίδια σχολιάστηκε αρνητικά.

«Πέρυσι σχολιάστηκα αρνητικά και στενοχωριέμαι τώρα που το βλέπω. Εξαιτίας των τόσων ημερών, 4 με 5 ημέρες χωρίς ρεύμα πέρυσι με τον χιονιά στα Μελίσσια, είχαν σπάσει δέντρα και είχε πέσει το ρεύμα. Θυμάμαι ότι είχε χρειαστεί να μείνω, φυσικά με δικές μου δαπάνες, σε ξενοδοχείο και τότε είχε σχολιαστεί αρνητικά ότι έχω τη δυνατότητα την οικονομική.

Δεν θα σχολιάσω του ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενηθούν και να πληρώσουν σε ένα ξενοδοχείο τόσες ημέρες. Θα σας πως όμως, για την κατάσταση όλων αυτών, των περισσότερων ανθρώπων από εμάς που δεν μπορούν αυτή τη δαπάνη να την καλύψουν άρα να μην έχουν και εναλλακτική, και εκεί πραγματικά τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο σοβαρά», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This