Συγκλονίζει η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση: «Έρωτά μου για σένα»

Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει το σπίτι του, κάνοντας όνειρα για ένα κοινό μέλλον

Must Read

Θλίψη και σπαραγμός στην οικογένεια και τους φίλους του αδικοχαμένου 31χρονου Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο μόλις χθες. Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του ηθοποιού φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους είναι και η σύντροφός του 31χρονου, Διονυσία Γεωργιάδου.

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα στην οποία παραθέτει ένα ερωτικό μονόπρακτο της Αγγλίδας Sarah Kane, που αυτοκτόνησε στην ηλικία των 28 ετών το 1999, προσπαθεί να συγκρατήσει τον πόνο που νιώθει για τον χαμό του ανθρώπου της.

Το αγαπημένο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε ετοιμάσει το σπίτι του, κάνοντας όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός φαίνεται πως ανέβηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη μηχανή του, φορώντας το κράνος, ωστόσο σε κάθετο δρόμο κινούνταν ένα απορριμματοφόρο.  Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού. Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This