O Ευθύμης Γεωργόπουλος θα αντικαταστήσει τον Πάνο Νάτση στην παράσταση του Καπουτζίδη στο θέατρο Ηβη

Θλιβερό «καθήκον»

Must Read

O ηθοποιός Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος έπαιξε φέτος στη μίνι σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου», καθώς και στη βραβευμένη ταινία «Dissolved», θα είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αντικαταστάτης του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», στο θέατρο Ήβη.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο Πάνος Νάτσης, επειδή δεν ήθελε για οποιονδήποτε λόγο να διακοπεί η παράσταση εξαιτίας του -καθώς πολλές παραστάσεις το τελευταίο διάστημα αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού-, είχε βάλει τον Ευθύμη, που ήταν και καλός του φίλος, να μάθει τον ρόλο του, έτσι ώστε να μπορεί να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση απουσίας του.

Μάλιστα, στις αρχές Ιανουαρίου ο Ευθύμης είχε αντικαταστήσει στο έργο και τον Γιάννη Κουκουράκη, όταν εκείνος είχε χρειαστεί να λείψει για μία εβδομάδα από τις θεατρικές υποχρεώσεις του. Ως εκ τούτου, όταν παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί η παράσταση, θα είναι και ο πρώτος επιλαχών για τον ρόλο.

Στο μεταξύ, άλλαξαν τα δεδομένα για την κηδεία του Πάνου Νάτση. Όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, δεν θα τελεστεί στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια, αλλά στο Νεκροταφείο Σχιστού, στις 15.00 σήμερα το μεσημέρι.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε γνωστό πως η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν επιθυμεί τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους στο τελευταίο «αντίο» του. «Δεν θέλουν κάμερες στο κοιμητήριο, ούτε στεφάνια και λουλούδια. Να πάνε τα λεφτά στην οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες» εξήγησε, μεταξύ άλλων, σχετικά με τις επιθυμίες των συγγενών του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This