Τζώρτζια Κεφαλά: Ξεσπάει η τραγουδίστρια των μπλε για τον 21χρονο βαφτισιμιό της που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

«Αυτό το κράτος, το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές»

Must Read

Θρήνος έχει κατακλύσει τα Τζουμέρκα ύστερα από την τραγική είδηση ότι ο 21χρονος Ερμής Θεοχαρόπουλος έχασε τη ζωή του όταν έκανε έκανε ορειβατικό σκι.

Ο αδικοχαμένος νεαρός γλίστρησε σε δύσβατη χαράδρα και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα Τρίτη (01/02) στα Τζουμέρκα όπου βρέθηκαν εκεί φίλοι και συγγενείς για να του πουν το τελευταίο απαρηγόρητο αντίο.

Ανάμεσά τους ήταν και η τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία ήταν η νονά του 21χρονο Ερμή.

Η ίδια, ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα όπου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This