Σωτήρης Βασιλείου για την αγωγή στον Ατζούν Ιλιτζαλί: «Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ επαγγελματικά και ψυχολογικά»

«Όλο αυτό με έχει πραγματικά θίξει»

Must Read

Αγωγή εναντίον του ΣΚΑΪ και της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί κατέθεσε ο Σωτήρης Βασιλείου, ζητώντας ως αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη εξαιτίας του παραποιημένο μοντάζ που έγινε για τις ανάγκες του top Chef όπου συμμετείχε.

Για την δικαστική διαμάχη πού έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο chef, στην Acun Medya και στο κανάλι του Φαλήρου, μίλησε ο ίδιος στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα», εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί στη νομική οδό.

«Ήμασταν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και είχαμε δύο παρασκευές να ετοιμάσουμε για να μας κρίνουν οι σεφ, μια γλυκιά και μια αλμυρή. Από τους τέσσερις ήμουν ο μόνος που δεν δοκιμάστηκε και δεν κρίθηκε ποτέ, στο μονταρισμένο πλάνο, η γλυκιά παρασκευή. Έτσι, λοιπόν, στο μονταρισμένο πλάνο το οποίο δεν υπάρχει και δεν μπορεί να το βρει κάποιος, έχει διαγραφεί και από το κανάλι και από το Youtube, όταν αναλύω τα συστατικά της αλμυρής παρασκευής μου με ρωτάει κάποια στιγμή ο κριτής, “έχεις βάλει και ζάχαρη;”. Του απαντάω πως έχω βάλει μισό κουταλάκι του γλυκού και πέφτει ένα πλάνο στο οποίο με δείχνει να βάζω με το σακουλάκι πάνω από μισό κιλό ζάχαρη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλο αυτό με έχει πραγματικά θίξει, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και επαγγελματικά και ψυχολογικά. Υπήρξαν κάποες συζητήσεις ως προς την αποκατάσταση του ονόματος μου αλλά δεν με ικανοποίησαν. Οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την αγωγή».

«Όταν τα έχεις χάσει όλα, δεν έχεις να χάσεις πλέον κάτι άλλο. Eγώ θα είμαι ικανοποιημένος με το ποσό το οποίο ζητάμε στην αγωγή και ίσως μία δημόσια ανάρτηση της εταιρείας που θα επιβεβαιώνει όλα αυτά που λέω», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=dENJENuHvIE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This