Αλέξανδρος Πετρίδης: «Δεν εμφανίζομαι στην εκπομπή του Μουτσινά και πέφτουν τα νούμερα»

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και στα πρώτα μου βήματα σαν τραγουδιστής»

Must Read

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης έχει μάστερ στα οικονομικά, κλάδο με τον οποίο ασχολήθηκε τα πρώτα χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής όμως ασχολούταν για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό, μάλιστα είχε πολλές διακρίσεις στην κολύμβηση γεγονός το οποίο τον βοήθησε να δουλέψει ως μοντέλο όμως σχεδόν αμέσως μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση. Κι έτσι το 1996 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως παρουσιαστής στο τότε κανάλι NEW CHANNEL.

O εν λόγω παρουσιαστής είναι πολύ καλός φίλος με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον στηρίζει πολύ σε ότι αφορά το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. όπως αποκάλυψε μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο πρόεδρος του ΣΕΗ τον παρότρυνε να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος καθώς κι εκείνος έχει ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Στις εκλογές στον ΣΕΗ αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα μετά τη γνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα. Νομίζω ότι τη θέση του προέδρου δεν μπορεί κανείς να την πάρει από τον Σπύρο και δεν θέλουμε, γιατί είναι ένας. Αλλά σίγουρα ένας δεύτερος πρόεδρος δίπλα στον Σπύρο Μπιμπίλα νομίζω θα αλλάξει πολύ τα δεδομένα. Είμαι δίπλα στο ΣΕΗ πολλά χρόνια και τρέχω πάρα πολύ χωρίς να φαίνομαι. Από το 1997 έχω κάνει από 700 μεταγλωττίσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως την περίοδο που ασχολούταν με το τραγούδι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από το «μεγάλο όνομα» του νυχτερινού μαγαζιού που συνεργαζόταν.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και στα πρώτα μου βήματα σαν τραγουδιστής, όταν ξαφνικά είδα σε ένα βράδυ να κατεβαίνω από την αφίσα γιατί δεν ενέδωσα σε μια παιχνιδιάρικη πρόταση», τόνισε.

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται σε άλλες εκπομπές δήλωσε πως: «Δεν εμφανίζομαι στις τηλεοπτικές εκπομπές και δεν κάνουν νούμερα. Εμφανίζομαι, τσιμπάνε τα νούμερα. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς, είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη είτε στην τρίτη εκπομπή, είχε πέντε βίντεο και τα τρία ήταν με τον Πετρίδη και έφερνε τριανταπεντάρια. Ξαφνικά έχει μείνει με ένα, δύο, τρία κόνσεπτ και τα νούμερα πέφτουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This