Στο χειρουργείο ο Βισκαδουράκης

Must Read

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Αγιο Δομίνικο, αποχαιρετώντας πρόωρα το «Survivor», όμως, αντί να χαρεί την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός και μέλος της ομάδας των Διασήμων στο reality είχε τραυματιστεί στο πόδι του κατά την παραμονή του στην εξωτική παραλία, όταν το χτύπησε κατά λάθος στο ψυγείο με τον πάγο.

Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν ένας απλός τραυματισμός, όπως νόμιζε αρχικά, αλλά έχρηζε επέμβασης, μια και είχε ραγίσει. Χθες μάλιστα το πρωί η σύζυγός του Κατερίνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται ο ηθοποιός με το πόδι του τυλιγμένο σε επιδέσμους, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε «Καλημέρα και από εμάς!», θέλοντας προφανώς να δείξει ότι όλα πήγαν καλά.

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και του σινεμά και η Κατερίνα της ζωής του μάλιστα είχαν μιλήσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την περιπέτεια υγείας, με τον ίδιο να λέει πως ήταν δυνατή η κλοτσιά, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του, και με τους γιατρούς να του λένε ότι έχει χειρουργικό ράγισμα και τη σύζυγό του να συμπληρώνει με νόημα πως δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον θυμό τους, υπονοώντας τον άντρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This