Δημήτρης Σταρόβας: «Η τηλεόραση έχει συντηρητισμό ακόμα, πολλά στεγανά»

«Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ μας», είπε.

Must Read

Στην τηλεόραση, στον παλιό του συνεργάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην πορεία που έχει χαράξει έκανε αναφορά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός μουσικός εξήγησε ότι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία, δεν έχει αλλάξει κάτι. «Είναι καλό παιδί ο Γρηγόρης. Δεν άλλαξε κάτι μεταξύ μας, επειδή δεν είμαι στην εκπομπή του. Η δουλειά μας είναι λίγο περίεργη και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Όταν είσαι στη δουλειά, είσαι πιο κοντά και, όταν τελειώνει, χάνεσαι» είπε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε ότι συνάντησε στην ζωή του ανθρώπους που τον βοήθησαν στην καριέρα του. «Αν και έχω και την πολυτέλεια, την τύχη, την ευλογία να συμμετέχω πάντα σε πολύ ωραίες δουλειές» τόνισε, σχολιάζοντας ωστόσο ότι ποτέ δεν «καβάλησε» το καλάμι. «Όταν η πορεία σου εκτυλίσσεται στις δεκαετίες, αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Συμβαίνει όταν όλα γίνονται γρήγορα. Όταν η επιτυχία έρχεται από τη μια στιγμή στην άλλη» επεσήμανε.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά, ο μουσικός απάντησε ότι δεν το γνωρίζει. «Πιστεύω πως η τηλεόραση έχει συντηρητισμό ακόμα. Έχει πολλά στεγανά. Οι περισσότερες εκπομπές είναι στημένες ή ξένα φορμάτ. Υπάρχουν, βέβαια, και ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Κατανοώ ότι επειδή είναι επιχειρήσεις θα έπρεπε να υπάρχουν και αυτά, όμως διαφωνώ με την αναλογία. Ας υπάρχει και κάτι διαφορετικό που θα προσφέρουμε στον τηλεθεατή» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This