Φωτεινή Τσακίρη: «Ο σύζυγός μου στο πρώτο ραντεβού δεν με γνώρισε»

«Κάποια στιγμή τέλος πάντων πληροφορήθηκε πως είμαι η Φωτεινή».

Must Read

Φήμες θέλουν την Φωτεινή Τσακίρη να έχει παντρευτεί τον πιο μεγάλο της θαυμαστή. πράγματι η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον φυσικό Τάσο Γουσέτη, ο οποίος αρχικά την γνώριζα μέσα από τη δουλειά της.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβαν ότι ταιριάζουν και έγιναν ζευγάρι. Παρόλο που δεν ήταν πολύ καιρό μαζί ο φυσικός της καρδιάς της αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου, την οποία φυσικά και δέχτηκε. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό την κόρης τους.

Για τον αγαπημένο της σύζυγο μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Love it» αποκαλύπτοντας πώς: «Πρέπει να σταματήσει το αστείο με το ότι παντρεύτηκα τον μεγαλύτερο θαυμαστή μου. Ο σύζυγός μου ήταν όντως θαυμαστής μου, αλλά φανταστείτε ότι ήταν τόσο θαυμαστής μου, που στο πρώτο ραντεβού δεν με γνώρισε. Εγώ εκείνο το διάστημα είχα αλλάξει τα μαλλιά μου, τα είχα κάνει ξανθά και με κοιτούσε από μακριά, του χαμογελούσα και εγώ αμήχανα, θεωρώντας πως κάπου τον έχω γνωρίσει και κάτι πρέπει να πω και κάποια στιγμή τέλος πάντων πληροφορήθηκε πως είμαι η Φωτεινή».

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και εργασιακού εκφοβισμού από γνωστό πρωταγωνιστή. Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα δήλωσε πως: «Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το προφανές. Όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία. Σίγουρα μας πόνεσε πολύ όλη αυτή η ιστορία και μας πλήγωσε. Δεν έπεσα από τα σύννεφα αλλά δεν ήξερα και την έκταση του πράγματος γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν ζεις με έναν άνθρωπο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This