Πάνος Καλλίτσης: Απορρίφθηκε η αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου – Η πρώτη του αντίδραση

«Έκλεισα έξι χρόνια που είμαι ζωντανός και υγιής»

Must Read

Στα δικαστήρια τρέχει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Kαλλίτση, καθώς η γνωστή booker είχε καταθέσει αγωγή εναντίον tου κομμωτή με την κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων.

Προς υπεράσπιση της κατέθεσαν οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Ηλιάκη και ακόμη μία δημοσιογράφος. Από τη μεριά του ο Πάνος Καλλίτσης, κατέθεσε μήνυση στις 4 αυτές γυναίκες, για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής.

Δείτε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή» (video)

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η αγωγή που είχε κάνει η πρώην coach του GNTM για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πρώην συζύγου της, απορρίφθηκε.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Πάνος Καλλίτσης στην κάμερά της εκπομπής του Alpha λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω για νομικά θέματα γιατί είναι σε εξέλιξη, δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα. Έξι χρόνια το περιμένω, έκλεισα έξι χρόνια που είμαι ζωντανός και υγιής και αυτό με ενδιαφέρει, να είμαι καλά και υγιής.

Όλα τα άλλα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και περιμένουμε μόνο αυτό. Δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει, καμία έφεση δεν έχει κλείσει. Απλά θεωρώ ότι επειδή ζούμε σε περίεργους καιρούς, δεν είναι πράγματα αυτά με τα οποία πρέπει να ασχολείται το κοινό.

Περνάμε πολύ δύσκολη εποχή, μια κοινωνία καταρρέει και κάποια πράγματα είναι ακραία. Από εσάς έμαθα για την απόρριψη της αγωγής και το επιβεβαίωσα από το δικηγόρο μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This