Πυξ Λαξ: Θα κινηθούν νομικά εναντίον όποιου συνδέει το όνομά τους με τον κατηγορούμενο για παιδοφιλία ντράμερ

Must Read

Με δήλωσή του μέσω του ΑΝΤ1 το συγκρότημα Πυξ Λαξ ξεκαθαρίζει τη θέση του για την υπόθεση του μουσικού (ντράμερ), ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και μαζί τους και είναι κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Το συγκρότημα αναφέρει ότι θα κινηθεί εναντίον όσων συνδέουν το όνομά του με τα όσα έκανε ο πρώην συνεργάτης τους, «από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια».

Αναλυτικά:

«Όποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορεί να θίγει δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This